Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

POS



Έλεγχοι κεφαλαίων; Ηλεκτρονικές πληρωμές; Κυνήγι της φοροδιαφυγής; 
Καλά όλα αυτά, αλλά για ποιούς; Πάντα θα υπάρχουν λαμόγια που θα ξεφεύγουν. Δεν θα εύρισκαν στην Ελλάδα τρόπους να ξεγλιστρήσουν; Ακόμη και με τα pos βρήκαν τρόπους. Τερματικά σε άλλες χώρες. Φυγή κεφαλαίων. 

Τα πρόστιμα για μη χορήγηση αποδείξεων είναι αστεία. Οι ελεγκτές δεν τολμούν να πειράξουν τα μεγάλα μαγαζιά. Κυνηγάνε μόνο τα ψίχουλα. 

Πιστεύει κανείς ότι η χώρα μας θα βγει από την κρίση με όλα αυτά που γίνονται; Μάλλον θα ταλανιζόμαστε πολλά χρόνια ακόμη. Ωσπου να τελειώσουν τα έτοιμα ή τα μαύρα οπότε θα αποφασίσει ο λαός να εξεγερθεί.

Μέχρι τότε όμως θα έχουν καταστραφεί 2-3 γενιές της νεολαίας μας. 

   

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω πολλά για αυτό το θέμα άρα έχω μεσάνυχτα. Αν δεν βαριέσαι δώσε μου τα φώτα σου. Καλημέρα οοολη μέρα.

ιχνηλάτης είπε...

δεν χρειαζεται να γνωριζεις πολλά. ενα να ξερεις φτανει. ολοι μας κλεβουν. οι κυριοι με τα pos ειχαν μηχανακια με συνδεση σε τραπεζες του εξωτερικου οποτε δεν πληρωναν ουτε φορους ουτε φπα. τι το ψαχνεις; πρωτη φορα αριστερα. ουδεποτε χρηματισα αριστερος πολιτικα, πλην ομως αρχισα να πιστευω ενα ακραιο στελεχος που λεει οτι ξεπουλανε στο μπιτ παρα τη χωρα μας.