Σάββατο 12 Μαΐου 2018

ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΠΙΑ;

H χώρα σε μια από τις πιο κρίσιμες καμπές της ιστορίας της. Και οι πολιτικοί μας τι κάνουν; Ασχολούνται με ομοφυλόφιλους, έμφυλους, άφυλους, παιδόφιλους και όλο το κακό συναπάντημα. Παντού προβάλλεται το ανώμαλο. Οι φυσιολογικοί άνθρωποι κατάντησαν μειοψηφία και πρέπει να νοιώθουν μειονεκτικά σε έναν κόσμο υποκριτικό, άθρησκο, χωρίς ιδανικά και αξίες.
Πόσα γραπτά και δηλώσεις αριστερών και αριστεριζόντων αλλά και δεξιών (αυτά δεν έχουν πολιτική τοποθέτηση) θυμάμαι που έλεγαν ότι δεν μπορείς να βαπτίζεις ένα μικρό παιδί και να τον κάνεις χριστιανό. Υπερβαίνεις τα δικαιώματα του, τη θέληση του, την πιθανή άρνηση του. Και τώρα οι ίδιοι άνθρωποι ψηφίζουν για την υιοθεσία μωρών ή και μεγαλύτερων παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια. Ναι οι άθλιοι. Εδώ δεν υπάρχουν δικαιώματα, εδώ είναι η ανωμαλία στο απόγειο της και οφείλουμε να το κάνουμε. Στη βάπτιση αντιδρούμε. Άθλια ανθρωπάρια που θέλουν να διαλύσουν την πατρίδα, τη θρησκεία, την οικογένεια.  Κάθε τι ελληνικό τους προκαλεί αλλεργία. Σε κάθε τι ξενόφερτο υποκλίνονται με σέβας. Για να παραμείνουν στις θέσεις τους. Για λίγα αργύρια.

Αυτή η χώρα δεν έχει μέλλον. Αυτή η χώρα θέλει φωτιά και τσεκούρι. Να γίνει στάχτη για να μπορέσει να αναγεννηθεί σε σωστές βάσεις με σωστούς ανθρώπους. Ειδάλλως θα εξαφανισθεί από τον χάρτη. Και στην ιστορία θα φιγουράρουν οι τελευταίοι εφιάλτες μιας πάλαι ποτέ περήφανης χώρας. Θα είναι οι 300 πόρνες του χειρότερου οίκου ανοχής της Ευρώπης: της ελληνικής βουλής.


Δεν υπάρχουν σχόλια: